ATLANT Finance
  • ru

Поиск

Курсы валют

Загружаю...

Прогноз курса гривны для издания Новое Время (26.02.2016)

Наши публикации    26 Февраля, 2016 г. 13:57:00
Atlant Finance прогноз курсу долара
 


 Аналітики Atlant Finance дали прогноз курсу долара

Проблеми відкладеного попиту та політична нестабільність, а також високий попит на валюту на тлі зменшення пропозиції призводить до перекосів, і гривня продовжує здавати позиції.

Міжбанківський валютний тиждень, на думку Atlant Finance, минув досить активно, з явним перевищенням попиту над пропозицією. Зростання попиту на валюту з боку імпортерів зберігається, незважаючи на те, що НБУ продовжує зрізати заявки.

Сьогодні об'єктивним курсом гривні, за розрахунками компанії, повинен стати діапазон 24,5-25,5 грн. за дол. з урахуванням політичного ризику 25-26 грн. за дол.

Наступний тиждень не повинна принести істотних змін, незважаючи на значну неоціненність гривні варто очікувати гривню в коридорі 26,5-27,5 грн. за дол. на міжбанку та 27,0-28,0 на готівковому ринку.

Нагадаємо, поряд з нестабільною ситуацією в економічному секторі в Україні назріває гостра політична криза, пов'язана з відсутністю належної боротьби з корупцією. Вона суттєво впливає на шанси країни на подальшу підтримку та співпрацю з Міжнародним валютним фондом.

http://nv.ua/ukr/business/economics/analitiki-atlant-finance-dali-prognoz-kursu-dolara-100004.html

Навигация:
Смотреть по рубрикам:

© 2024 Atlant Finance. Разработка сайта веб студия seotm.com